Как работят онлайн ротативките?

Ротативки по интернетОнлайн ротативките се управляват от компютърни чипове, които използват генератори на случайни числа, за да определят позицията на барабаните и по тази начин да определят резултата от играта. Генераторът на случайни числа започва да извежда числа от момента на започването на играта. Числата се избират при завъртането на барабаните и се разделят на определени зададени стойности. Тези числа се използват, за да се определи къде ще спрат съответните барабани, като всяко число отговаря за конкретен символ в ротативката. Някои числа ще съответстват на символи, които не предлагат награда, някои ще съответстват на символи, носещи малка награда, а ще има и няколко числа, които съответстват на символи, които означават големи награди за играча.

Съгласно фиксираните от онлайн казиното печалби за всяка получена комбинация от символи, играчът печели съответната награда. Обикновено минималният процент на изплащане в игрите се определя от националния хазартен регулатор. Процентът на изплащане често зависи и от сумата, заложена в играта.

Самият генератор, който се използва от оператора, се проверява от хазартните регулатори, за да е сигурно, че е изряден и че игрите са напълно честни.

Въпреки че графичните ефекти в играта показват, че барабаните се въртят бавно и след това се настаняват в определена позиция, реално погледнато, всяка позиция се изчислява от генератора на случайни числа в момента на натискането на бутона за завъртане. Това е така, защото въпросният генератор работи с огромна скорост.

Всяко завъртане на барабаните е напълно независимо от останалите завъртания в онлайн слот машините. Няма връзка между едно завъртане и друго, тъй като тяхната позиция се основава на генерирането на случайни числа и е невъзможно да се предскаже. Нищо не може да повлияе на генерираните числови стойности. Това означава, че само защото сте спечелили в няколко поредни завъртания, това не означава, че можете задължително да очаквате да печелите и в следващите. Шансът да спечелите и в следващите е точно толкова голям, колкото щеше да бъде и ако бяхте загубили в последните завъртания.

Всички резултати са абсолютно случайни и няма как да ги предскажете или да развиете ефективна стратегия, основана на резултатите от предишните завъртания.